Fliser

 
 

Fordi flis er et hardt materiale, er det svært slitesterkt og motstandsdyktig mot vann og fuktighet. De fleste keramiske fliser er ekstremt lette å holde rene og er bestandig mot sollys og vil ikke falme eller endre farge. Fliser har utallige bruksområder, hvor det er kun fantasien som sitter begrensningene.

 
Keramiske fliser gulv bad Skogr
 

KERAMISKE FLISER

Keramiske fliser er både vedlikeholdsfrie og slitesterke, og med moderne produksjonsteknologi blir de til forveksling like sine naturfenomener som de henter inspirasjon fra.

Siden denne type flis tåler mer, kan den også leveres tynnere enn naturstein. På denne måten er det mulig å holde tykkelsen nede på kun 6 mm selv om man går helt opp til 1,2 m x 2,5 m store størrelser. Dette åpner opp for mange muligheter.

utvalg keramiske fliser Skogr
 

Mosaikk

Mosaikk er mange små fliser som kommer samlet som et ark for lettere montering. Ofte er det over kjøkkenbenken eller som et lekent innslag på baderommet man finner det, men det gjør seg også nydelig på hele vegger og gulv.

Keramikk, naturstein, glass eller av og til en blanding av disse brukes til å lage mosaikken. alt gir sitt særegne uttrykk og passer i forskjellige sammenhenger.

Vi anbefaler å komme og se de med egne øyne for å få en følelse av skalaen, fargene og mulighetene.

Mosaikkfliser Skogr
Fliser Mosaikk ulike former, størrelser og farger
 

Naturstein

For entusiastene er det bare naturstein som gjelder. Naturens egne produkter har en særegen variasjon og uforutsigbarhet som er midt i blinken for mange.

I tillegg til på gulv og vegger blir også naturstein mye brukt til bord- og benkeplater, vasker og hyller. Alt bestilles etter ønskede dimensjoner, som gir en kreativ frihet i planleggingsprosessen.

De tre vanligste overflatene er polert, slipt eller tromlet. Polert gir dype farger og glatte overflate, mens tromlet gir et mattere og ruere resultat.

Naturstein fliser Skogr