Cart 0
 
 
 
 
 

PARKETT
TREGULV
FLISER
SKREDDERSØM

INSPIRERT AV NATUREN

Hos oss finner du ledende design og faglig veiledning, enten det er investering i
eiendomsmarkedet eller å skape det perfekte hjem eller fritidsbolig.

Vi har butikker i Oslo og Bergen.

 
 
 
 
 
 
AdobeStock_64228774.jpeg
 

PARKETT

Den naturlige treoverflaten til parkett bringer naturens ro inn i hjemmet og bidrar slik til en avslappet atmosfære. Treverket er lunt for bena, samtidig som det setter et definerende og smakfullt preg på rommet. Derfor er det lett å føle seg hjemme med et pent parkettgulv.

Skoger tilbyr deg et mangfoldig utvalg av parkett, så vel som ekspertise på prosjekter og interiør, slik at vi kan hjelpe deg med å finne det perfekte gulvet.

LES MER

 
 

TREGULV

Tregulv kan anbefales for nybygg og for total fornying av boliger og lokaler. Gulv av ekte treverk gir deg et gulv med et langt liv foran seg. De høvlede bordene er overbevisende naturlige, med sine intrikate årringer og fargevariasjoner.

Samtidig har du hos oss muligheten til å velge mellom mange mesterlige monteringsmønster, fargevarianter fra lys gran til mørk eik, og mangfoldige dimensjoner for bordene.

LES MER

 

FLISER

Fliser har utviklet seg mer kontinentalt og utvalget av fargetyper og dimensjoner har vokst, slik at vi i dag ikke lenger kun bruker dem på kjøkken og bad. Dermed har du et holdbart og pent alternativ, som det er lett å stelle og holde rent, og som kan brukes i mange forskjellige rom.

Det store utvalget av farger og former gjør at våre fliser kan tilpasses til dine ønsker, både innendørs og utendørs.

LES MER

 

SKREDDERSØM

Skreddersøm er en montasjeteknikk som gir deg muligheten til å kombinere ditt nye gulv med ny kledning på trapper eller vegger, i samme materiale, på en pen og mesterlig måte. Dette skaper en harmoni mellom det nye gulvet og omgivelsene.

Vi hjelper deg gjerne med utvalget av matchende trepanel eller fliser for vegger, og passende gulvbelegg for trapper, så vel som med andre detaljer som trengs for å integrere ditt nye gulv.

LES MER