Hva er fordelene ved oljet tregulv og parkett

 
Oak+Classic,+brushed+Nordic+wax+oil-3+widths_RGB.jpg

Først og fremst er oljet tregulv svært vakkert og gir en eksklusiv følelse i rommet og interiøret. Når lyset faller inn på et oljet tregulv, får man vakre refleksjoner og treets naturlige mønster, skygger og farger komme tydelig frem. I tillegg har oljete tregulv en rekke positive egenskaper i forhold til bruk, slitasje og varighet.

 

Behagelig og lun overflate

Når man går på en oljet overflate er man i kontakt med treet, det gir en mer naturlig og lun følelse. I tillegg vil gulvet holde på varmen fra rommet og lagres i overflaten.

Douglas_gran_closup

Naturlige, vakre og ekte gulv

Et oljet tregulv vil alltid se mer naturlig og ekte ut sammenlignet med et lakket gulv. Overflaten er kun behandlet med naturlig fett fra oljen og ikke forseglet med 5-7 strøk lakk som tar bort mye av det matte og ekte utseende.

300bh_MG_4261.jpg

Enklere renhold og godt inneklima

Treulv som er behandlet med olje gir en ren, naturlig og holdbar overflate som også er antistatisk. Det betyr at overflaten i mindre grad trekker til seg støv og dermed gjør renholdet til enklere oppgave for deg.

 

Mer motstandsdyktig mot sår og riper

Oljete tregulv er mye mer motstandsdyktig ovenfor riper og sår i den daglige bruk. Ved vask og vedlikehold reiser trefibrene seg, slik at små sår å riper blir mindre synlig.

 

Småskader i gulvet kan repareres

Merker, sår og hakk som ikke forsvinner ved vask og pleiebehandling kan repareres ved hjelp av myk voks. Disse finnes i alle type farger og kan også blandes, slik at man får riktig farge til området som er skadet.

16x180x900 mm oak Select Project Eichholz custom finish (4).JPG

Mulighet til å friske opp eller endre fargen

All treverk modnes over tid og drømmegulvet du valgte vil ikke se likt ut etter flere års bruk. Du vil da sette pris på muligheten til å friske opp eller endre fargen, avhengig om du ønsker drømmegulvet tilbake eller ønsker å følge en ny trend.

 

Alle disse fordelene gir gulvet ditt lang levetid - uten sliping

I vårt showroom på Skøyen og Midtun finner du alle varianter av oljete parkett og tregulv, vi ser frem til en hyggelig samtale om mål, muligheter og løsninger.