Parkett

 

Fordi parkett består av tre, bringer det naturen inn i hjemmet på en helt spesiell måte. Det autentiske og lune treverket gir en varme i interiøret som det er enkelt å føle seg hjemme i. Hos oss kan du velge i et bredt utvalgt av parkett og vi hjelper deg gjerne i å velge riktig type til ditt prosjekt. Felles for våre produkter er kvalitet og design - elegant, vakker, røff eller gjerne med noen særegne og spesielle detaljer.

 

TIMBERWISE

MADE IN FINLAND
Miljøvennlige parkett og tregulv - produsert i Finland av høyeste kvalitet

LES MER

 

VINTAGE

Ønsker du et gulv med ekte karakter er en vintage gulv det riktige valget. Gi interiøret ditt et personlig og nostalgisk preg med en vintage parkett. Gulvene er behandlet slik at de får et markert utseende til et gulv som har vært i bruk i generasjoner, vintage gulv er slik som et tregulv skal være, aldret og merket.

LES MER

MODERNE

Rolige og naturlige fargenyanser i kombinasjon med lett børstet struktur, gjør at disse gulvene passer til ethvert hjem. Gulvene har lite kvist, men naturlige fargeforskjeller fra plank til plank, dette gir et naturlig og treekte utseende i en moderne innpakking.

LES MER

 

SOLIDFLOOR

FOREVER YOURS
Solidfloor representerer kvalitet, innovasjon og design. Med sine innovative løsninger, behandlingstekniker, skaper Soolidfloor et bredt spekter av fantastiske parkett og tregulv.

LES MER

 

OLJET

En oljet parkett gir et mer naturlig og ekte utseende, en lunere overflate og lang levetid uten å måtte slipe. Du har samtidig mulighet til å friske opp både farge og overflate, ved periodisk vedlikehold.

LES MER

MATTLAKKET

Om du ønsker en vedlikeholdsfri parkett er en mattlakket overflate det riktige valget. Vi anbefaler at man også velger en børstet struktur, for en sterkere overflate for riper, hakk og sår.

LES MER