PERSONVERNERKLÆRING FOR SKOGR AS

Dette nettstedet drives og eies av:
Skogr AS
Drammensveien 130, 0277 Oslo

Tlf. 23 90 52 90

 

Orgnr.: 912 185 060

 

Denne erklæringen redegjør for hvordan Skogr AS («Skogr AS» eller «vi»/»oss») samler inn og bruker personopplysningene som du etterlater og/eller som du oppgir når du besøker nettstedet vårt og bruker de ulike tjenestene på nettsiden eller andre steder. 

 

Behandlingsansvarlig

Skogr AS, foretaksnummer er ansvarlig for behandling av data.

 

Personopplysninger som lagres

Vi samler inn og bruker personopplysninger til tjenestene som er nevnt nedenfor. Vi kan også behandle dine personopplysninger til andre formål – hvis vi har rett eller plikt til å gjøre det i henhold til gjeldende lovgivning.

Kontakt oss skjema
Vi må behandle personopplysningene du sender inn i vårt kontaktskjema. Dette danner vårt juridiske grunnlag for behandling av dine personopplysninger.


Abonnere på nyhetsbrev

Vi må behandle personopplysningene du sender inn på abonnementsskjemaet når du abonnerer på nyhetsbrevet vårt for å kunne gi deg nyhetsbrev og innholdet. Dette danner vårt juridiske grunnlag for behandling av dine personopplysninger.

 

Anskaffelse av produkter og tjenester

Vi må behandle personopplysningene du sender inn til utvikling, produksjon, salg, markedsføring og vedlikehold av produkter og tjenester innenfor vårt produktsortiment eller til salg på Internett av slike tjenester og/eller produkter.

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:

Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse evt. fødselsdato

Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

 

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på vår nettside. Les mer om bruken av informasjonskapsler i våre retningslinjer for informasjonskapsler.

Behandling knyttet til opplysningene som samles inn ved bruk av informasjonskapsler, er basert på ditt samtykke.

Formålet med behandlingen av opplysninger som er innsamlet ved bruk av informasjonskapsler er følgende:

§  drive, forbedre og optimalisere ytelsen og brukeropplevelsen av nettstedet og dets tjenester,

§  utføre anonym kunde- og brukeranalyse og -segmentering for å forbedre vår forståelse av brukerne våre og levere bedre og skreddersydde tjenester til brukerne, inkludert deg, statistiske formål.

 

 

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.

Vi benytter kjøpshistorikk og adferdsmønster på nettsiden til å kunne gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker.

 

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6(1)(b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (1)(a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

[Hvis relevant] Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6(1)(a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

 

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider eller til våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp.

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her

www.skogr.no/cookie-policy

 

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres og deles nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere innenfor frakt av varer.

 

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år.

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes til følgende adresse:

post@skogr.no

 

 

 

Skogr AS
Drammensveien 130, 0277 Oslo

Tlf. 23 90 52 90

Foretaksregisteret: 912 185 060