FISKEBENSPARKETT

Timberwise fiskebensparkett - Nordic
 

FISKEBENSPARKETT

 Fiskebenparkett er en av de mest populære typene parkettgulv, og det er et mønster som har eksistert i århundrer. Fiskebensmønster består av individuelle elementer som er ordnet i en rekke design, og har sterk designpåvirkning og virker bra for alle interiørstiler. Den gir en klassisk og moderne vri på ethvert hjem, gammelt som nytt.

 Det gjentakende V- eller W-mønsteret i fiskebein gulv er inspirert av benstrukturen til silden (derav det engelske navnet herringbone). Det er også en populær dekortrend i dag som kan spores tilbake til romersk og egyptisk arkitektur. Det distinktive mønsteret er ikke bare funksjonelt: Det gjør gulvet til et kunstverk. Dessuten er det utrolig holdbart, og kan tåle store mengder trafikk samtidig som det beholder den tidløse tiltrekningen til ekte tre.

 

FARGER, SORTERING OG KVALITET AV FISKEBEN GULV

 Gulv i fiskebeinsmønster skaper en tidløs look som passer inn i nesten enhver hjemdekor. Hvis du er interessert i å pusse opp gulvene hjemme foreslår vi å begynne med å se på farge, mønster og tekstur.

 Det finnes en lang rekke tilpassede farger og teksturer å velge blant: børstet, strukturert eller helt matt. Blanding av farger har også blitt svært populært, med alt fra diskré kombinasjoner av lyse farger til iøynefallende blandinger av sterke farger. Skogr tilbyr en lang rekke gulv i fiskebeinsmønster, i et bredt utvalg treverk, farger, finish og bredde. For et enhetlig utseende lar du mønstergulv strekke seg fra ett rom til et annet.

 Du kan installere det i flere konfigurasjoner, med eller uten kanter. Fiskebensparkett installeres vanligvis bit for bit i forskjellige konfigurasjoner. Den kan enten installeres diagonalt eller parallelt på veggen. Vinkelen og bredden på blokkene kan endres for å gi svært forskjellig effekt. For eksempel øker et bredt fiskebensmønster effekten av moderne gulv, mens smale fiskebeinsblokker hører like mye hjemme i urbane, industrielle omgivelser som i en shabby chic-setting.

 Uansett hvilken look du er ute etter, kan Skogr produsere drømmegulvet ditt. Vi er stolte av vår evne til å gjenskape eldet tregulv med våre konstruerte gulv som lar kundene våre få utseendet og sjarmen til eldet fiskebeinspanel, men fortsatt installere varmekabler i gulvet. Ta kontakt med oss for å høre mer om vårt utvalg.

 

HVORFOR VELGE FISKEBENSGULV

 De siste årene har det blitt trendy å installere fiskebensgulv, noe som gjør det til et moderne og moteriktig valg. Designet passer for huseiere som vil skape en vintage parisisk eller europeisk stemning i hjemmet. Fiskebensmønsteret krever bord som møtes i vinkel og skaper et diagonalt sikksakk-mønster i lange, parallelle striper.

Fiskebensgulv passer for huseiere som vil ha en mer klassisk, tradisjonell look hjemme hos seg samtidig som de skaper visuell interesse.

Timberwise Fiskebensparkett - Biscuit Grey
 

DYKTIG GULVINNSTALLASJON

Når du velger gulv i fiskebensparkett kan du vente deg et team av gulveksperter som utfører installasjonen. Her hos Skogr har vi en ny tilnærming til den notorisk komplekse installasjonsprosedyren. Vår innovative metode lar kundene få utseendet og følelsen av tradisjonell parkett samtidig som de får alle fordelene av en moderne måte å legge gulv på.