Om OSS


VISJON

Vår visjon er at vi skal levere der “vanlige” butikker ikke lenger strekker til. Hos oss finner du ledende design og faglig veiledning, enten det er investering i eiendomsmarkedet eller å skape det perfekte hjemmet for de neste 20+ årene som er målet. Dette krever et fleksibelt produktsortiment av den høyeste kvalitet som kun genuin faginteresse og lang erfaring kan sørge for.

ERFARING OG KOMPETANSE

Skógr AS er heleid av håndverksfirmaet Norsk Gulvservice AS, som har Norges mest omfattende referanseliste for gulvlegging, sliping og vedlikehold av parkett og tregulv. Med på laget har vi også over 30 års erfaring fra flisbransjen, og denne kombinasjonen av ekspertise har vi tatt med oss inn i kvalitetssikringen av alle våre leverandører, fra tregulv til fliser.


PROSJEKT - PRIVAT & NÆRING

Et godt gjennomført prosjekt innebærer også at produktene som blir valgt skal levere som forventet over tid. Mange opplever det som overveldende å skulle orientere seg i et mylder av ulike tekniske krav og eventualiteter, derfor ser vi på grundig behovsanalyse og forventningsavklaring som en naturlig del av prosessen.


BESØK VÅRE SHOWROOM

Showroomet vårt finner du i Drammensveien 130, midt i designdistriktet på Skøyen. Trikkestoppet Thune er nærmeste nabo, og det er gode parkeringsmuligheter i området.

Vi har også et nytt showroom i Totlandsvegen 2, på Midtun i Bergen.

Vi ser frem til en hyggelig samtale om mål, muligheter og løsninger!